Κουλουράκια μπανάνας
 
Υλικά:
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 125 γρ. αμύγδαλα σε πούδρα
  • 1 αυγό
  • 1 μπανάνα λιωμένη
  • 1 βανίλια
  • ½ φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Προεοιμασία:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη.

Μόλις αφρατέψει το μίγμα προσθέτουμε το αυγό, τη λιωμένη μπανάνα, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου. Ανακατεύουμε καλά.

Στρώνουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι βάζουμε το μίγμα σε μικρές μπαλίτσες φροντίζοντας να αφήσουμε ενδιάμεσα αρκετό χώρο έτσι ώστε όταν φουσκώσουν τα μπισκότα να μην κολλήσουν.

Τα ψήνουμε για 15 λεπτά.

Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

 


Η πολυεθνική εταιρεία Dole είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας.
Περισσότερα...

 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Chiquita είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα...

Συνταγές
 
Μπάρα ενέργειας με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Ψητά μήλα
 
Περισσότερα...
 
 
Cheesecake Μήλου
 
Περισσότερα...
 
 
Μαρμελάδα λεμόνι
 
Περισσότερα...
 
 
Αχλαδόπιτα
 
Περισσότερα...
 
 
Ψωμί Μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Μπανάνα Crème Brule
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια χαμηλών λιπαρών με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Αξία
 
Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία των φρούτων τα καθιστά πολύ σημαντικά για την υγεία του ανθρώπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται στη δεύτερη βάση της διατροφικής πυραμίδας που σημαίνει οτι ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 5 μερίδες φρούτων καθημερινά. Δείτε τους πίνακες διατροφικής αξίας των προϊόντων μας.
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Πυραμίδα
 
 
Περισσότερα...
 
Τελευταία Νέα
 
15/06/2017  
Περισσότερα...
22/01/2014  Υπο καθεστώς απόκτησης νέας πιστοποήσης ποιότητας και ασφάλειας για τη ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται υπό καθεστώς αξιολόγησης για την απόκτηση της πιστοποίησης 14001:2004 που θέτει αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας
Περισσότερα...