Ποιότητα
 

Η εταιρεία «ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΠΕ» έχει επιλέξει ως μέσο για την ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη πολιτική για την ποιότητα και ασφάλεια-υγιεινή των διακινούμενων προϊόντων της. Μέσω της πολιτικής αυτής εκφράζεται η δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υγιεινών προϊόντων των οποίων η σωστή χρήση, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης ή κατανάλωσης τους δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για τον άνθρωπο.

Η λειτουργία και δράση της εταιρείας καθορίζονται απο όσα ορίζονται στον Σχετικό Οδηγό του ΕΦΕΤ για την αποθήκευση και διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η αυστηρή πολιτική ασφαλείας που εφαρμόζεται από την εταιρία ορίζει πληθώρα δραστηριοτήτων που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται η αξιολόγηση των προμηθευτών, η ιχνηλασιμότητα όλων των προϊόντων που διακινούνται, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, ο καθημερινός καθαρισμός των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και άλλες δραστηριότητες που αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Συνοπτικά μέσω της εφαρμογής της πολιτικής ασφαλείας της εταιρείας εκφράζεται η δέσμευση αυτής για τα ακόλουθα:
 

  •  Παροχή προϊόντων που πληρούν όλους τους όρους υγιεινής και ασφάλειας και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές που ορίζονται τόσο από την Εθνική, όσο και από την Κοινοτική Νομοθεσία.
  •  Παροχή προϊόντων τα οποία προμηθεύεται από επιλεγμένους παραγωγούς οι οποίοι δεσμεύονται για την τήρηση της σχετικής Νομοθεσίας και τήρηση των οδηγιών των Γεωπόνων για την χρήση των φαρμάκων.
  •  Συνεχής προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας και ασφαλείας των προϊόντων μέσω του καθορισμού επιχειρηματικών δράσεων με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.Η εγκυρότητα και αναγνώριση του συστήματος της εταιρείας είναι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005 το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που εγγυάται οτι η κατανάλωση των τροφίμων που εμπορεύεται η εταιρεία δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή.


Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμβάλλουν στην ουσιαστική εφαρμογή του συστήματος ποιότητας αλλά και στη βελτίωση του. Για το λόγο αυτό ανιχνεύονται όλες οι ανάγκες σε εκπαίδευση και λαμβάνεται μέριμνα για την παροχή εκπαίδευσης σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι ασχολούνται με δραστηριότητες που επηρεάζουν την ποιότητα.

Στόχος της εταιρείας είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός της μονάδας σύμφωνα με την τεχνολογική εξέλιξη και τις απαιτήσεις στην τεχνολογία της εμπορίας των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.
 

 


Η πολυεθνική εταιρεία Dole είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας.
Περισσότερα...

 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Chiquita είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα...

Συνταγές
 
Μαρμελάδα λεμόνι
 
Περισσότερα...
 
 
Αχλαδόπιτα
 
Περισσότερα...
 
 
Ψωμί Μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια χαμηλών λιπαρών με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Μπάρα ενέργειας με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Cheesecake Μήλου
 
Περισσότερα...
 
 
Μπανάνα Crème Brule
 
Περισσότερα...
 
 
Ψητά μήλα
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Αξία
 
Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία των φρούτων τα καθιστά πολύ σημαντικά για την υγεία του ανθρώπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται στη δεύτερη βάση της διατροφικής πυραμίδας που σημαίνει οτι ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 5 μερίδες φρούτων καθημερινά. Δείτε τους πίνακες διατροφικής αξίας των προϊόντων μας.
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Πυραμίδα
 
 
Περισσότερα...
 
Τελευταία Νέα
 
15/06/2017  
Περισσότερα...
22/01/2014  Υπο καθεστώς απόκτησης νέας πιστοποήσης ποιότητας και ασφάλειας για τη ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται υπό καθεστώς αξιολόγησης για την απόκτηση της πιστοποίησης 14001:2004 που θέτει αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας
Περισσότερα...